0 items / 0.00

General CONDITIONS

Enviaments

Les comandes s' enviaran en un termini de 2 dies, comptats a partir de la data de pagament. A continuació es detallen les diferents modalitats d' enviament:

  1. Catalunya i Espanya: Els enviaments es lliuren a l' adreça indicada, amb enviament certificat i un cost de 7,5€. Les despeses d' enviament queden reflectides a la cistella de compra.
  2. Els enviaments fora d' Espanya seran tramesos pel servei de missatgeria. Consulteu els costos d' enviament a través de la pàgina de contacte.
  3. No ens fem responsables de les duanes o qualsevol càrrec que emeti el seu país per a la recepció d' enviament.

Canvis i devolucions

Creiem que les fotografies mostren bé com és la peça. No obstant, si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 7 dies, a comptar de la data de recepció per efectuar la devolució.  L' article s' ha de tornar nou i sense usar, i s' haurà d' utilitzar l' embolcall original. 

Si l' article resultés danyat en el transport o es veiés usat o deteriorat, pot no ser acceptat per a la devolució.

No ens fem responsables dels articles perduts en el transport. Aquest tema l' haurà d' assumir l' agència que fa la tramesa. De tota manera ofereixen garantia de lliurament segura.

Posem tota la cura empaquetant la seva compra. Tot i així, si hi haguessin danys durant el transport, necessitarem proves fotogràfiques, per tal de trobar una solució satisfactòria. Posis en contacte amb nosaltres el més aviat possible.

(Un article és considerat defectuós si es rep amb defecte. Si el defecte és conseqüència de l' ús no es considerarà defectuós).

Despeses per canvis

En cas de devolució o canvi, les despeses d'enviament no seran reemborsats. Les despeses de recollida seran per compte del client.

El reemborsament es realitzarà fent un ingrés a compte.

Política de Protecció de Dades Personals

Per utilitzar alguns dels serveis o accedir a determinats continguts, haurà de proporcionar prèviament certes dades de caràcter personal, que només seran utilitzades per al propòsit que van ser recopilades. Aquest lloc no comparteix ni revela informació obtinguda, excepte quan hagi estat autoritzada per vostè.

Conducta Responsable.

Tota la informació que faciliti haurà de ser veraç. A aquests efectes, vostè garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui com a conseqüència de l'emplenament del formulari de compra. 

Contacte

Si té preguntes o qüestions sobre aquesta Política, no dubti en posar-se en contacte a través del formulari disponible a la nostra botiga, o per mitjà del correu electrònic [email protected]